Teamet på Aros IT-Partner växer!

Nu söker vi Systemtekniker, Projektledare, Kundansvarig Säljare samt Supporttekniker

Aros IT-Partner har en tydlig väg framåt. Vi skapar ett värderingsstyrt företag där ALLA medarbetarna blir delaktiga i vår utvecklingsresa tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. Nu vill vi bli fler med samma mindset. Vi söker DIG som har insett att du vill jobba på ett mindre företag tillsammans med kollegor, där ditt driv och engagemang bidrar till Aros IT-Partners och våra kunders framgång.

Vi har en spännande framtid framför oss och vi tycker att det är grymt kul att hjälpa våra kunder med smarta, affärsmässiga och moderna IT-lösningar. Samtidigt som vi växer i lagom takt så formar vi det företag som vi vill jobba på – vi sätter trivsel, arbetsmiljö och välmående på jobbet högt på agendan.

Våra värderingar är en stor del i vårt dagliga arbete och är inte bara ”ord på väggen”.

Kundnytta – Vi agerar alltid utifrån vad som är bästa lösningen för kunden, sett ur kundens perspektiv.

Agera nu – Agera nu, vänta inte tills i morgon för då kan det vara för sent.

Vi bryr oss – Vi agerar med hjärta, vi bryr oss om våra kunder, kollegor och partners.

Vi söker DIG som har ett genuint intresse av att skapa den bästa IT-miljön för våra kunder. Som person drivs du av den uppgiften och för att lyckas med det så har du insett vad som är viktigt: din egen, teamets och företagets utveckling & kompetens, hjärta och engagemang för kund & kollegor och din egen approach.

Tjänster som vi tillsätter nu är:

  • Supporttekniker
  • Projektledare
  • Kundansvarig Säljare
  • Supporttekniker

Vi är en lokalt ägt IT-företag i Västerås. Vårt mål är att vara det självklara valet av IT-partner till mindre och medelstora företag i Västmanland. Mer information om oss finns på vår hemsida https://www.arositpartner.se

Följ med på vår utvecklingsresa mot framtiden tillsammans med oss och våra kunder. Vi tror på en mix, så vi ser gärna både tjejer och killar som sökande till våra tjänster. Välkommen till teamet på Aros IT-Partner!

Välkommen med din ansökan! I detta uppdrag samarbetar vi med Skills Rekrytering. Anmäl ditt intresse snarast, dock senast den 22 mars via www.skillsrekrytering.se Frågor om tjänsten besvaras gärna av Annika Frii på 070- 33 55 290.