Digital arbetsplats

Microsoft 365

Vi kan erbjuda er en komplett digital arbetsplats med Microsoft 365 som plattform. Plattformen innefattar den senaste tekniken för att främja gruppers och individers produktivitet.

Med hjälp av plattformen hjälper vi dagligen kunder att uppnå ett modernt samarbete, en effektiv informationsdelning och ett ökat engagemang hos medarbetarna.

De inbyggda verktygen i Microsoft 365 (Teams, OneNote, Sharepoint med flera) används tillsammans för att lösa vanliga situationer som finns i varje verksamhet. Vi kan hjälpa er med alla steg – från strategi till införande och förvaltning samt inte minst genom att förändra beteenden och arbetssätt hos era medarbetare.

Digitala samarbetsytor

Vår tjänst byggs upp runt Microsoft Teams, en digital, chattbaserad samarbetsyta med ett intuitivt gränssnitt och kopplingar mot i princip alla funktioner i Microsoft 365.

Forma gemensamma digitala företagsytor

  • Använda intern företagschatt (Teams) med möjlighet att skapa projekt, dela dokument, upprätta tidslinjer, m.m.
  • Skapa digitala anteckningsblock som kan delas med kollegor (OneNote)
  • Använda det digitala projektledningsverktyget (Microsoft Planner) för att smidigt både delegera uppgifter och följa upp vem som gjort vad, direkt i appen

Backup Microsoft 365

 

Vi kan erbjuda er backup av alla lagringsytor inom Microsoft 365.

Det är en tämligen vanlig missuppfattning att traditionell backup av data ingår i molntjänster såsom Microsoft 365. Förlorade filer till följd av ransomware eller borttagna mail blir därför mycket svåra att få tillbaka.

Microsoft har en lagringspolicy för Microsoft 365 som säger att borttagna mail och filer sparas i 30 dagar. Finns ingen extern backup går det alltså inte att återställa data efter att 30 dagar passerat. Behovet av backup kan även uppstå vid andra omständigheter, t.ex. vid ransomware som krypterar filer och där förövaren kräver pengar för ge ut krypteringsnyckeln som kan dekryptera filerna.